Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Branza Frecata cu Ceapa si Unt > 07 octombrie 2011

Reteta tiparibila de Branza Frecata cu Ceapa si Unt

Timp de preparare: 15 minute.
Ingrediente: 300 g branza (de vaci, telemea), 1 ceapa, 100 g unt topit, 1 gogosar pentru ornat, 1 legatura de verdeata, sare si piper dupa gust.
Preparare:
La aceasta reteta, putem folosi aproape orice fel de branza ne place, de vaci, telemea, etc. Dam branza pe razatoare sau o sfaramam cu furculita. Ceapa o tocam marunt, iar untul il topim pe aragaz.

Branza cu Ceapa

Amestecam toate ingredientele la mixer, pana cand obtinem o pasta omogena. Presaram putina sare si piper, dupa gust. Verdeata (marar sau patrunjel) o putem toca si adauga in compozitie sau o putem folosi la ornat.

Branza frecata la mixer

Asezam branza frecata cu ceapa si unt intr-un castron si o ornam cu felii subtiri de gogosar si cu verdeata. Se serveste pe felii de paine, sub forma de tartine, sau ca atare, la aperitiv.

Branza ornata cu gogosar si verdeata

Va dorim pofta mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive