Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Branza Pane > 24 noiembrie 2011

Reteta tiparibila de Branza Pane

Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: branza inchegata - cas, telemea, cascaval, 2 oua, 6 linguri de faina, ulei pentru prajit.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Preparare:
Mai intai taiem branza felii groase de aproximativ 1, 5 cm. In aceste imagini am folosit branza telemea.

Batem ouale intr-o farfuri adanca si pregatim faina intr-o farfurie intinsa. Dam fiecare felie de branza prin faina - ou - faina, in aceasta ordine.

Incingem uleiul in tigaie si prajim feliile de branza pane cateva minute, pana cand capata o culoare aurie. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de branza pane, este bine sa schimbam uleiul dupa fiecare runda de prajit..

In interiorul crustei crocante formata din ou si faina vom descoperi branza, topita si delicioasa.

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete Vegetariene