Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Gogosari Umpluti cu Branza de Vaci > 06 iulie 2012

Timp de preparare: 15 minute.
Ingrediente: 6 gogosari, 300 grame de branza dulce de vaci, 1 ceapa, 1 legatura de marar, 100 grame de unt.
Ustensile de bucatarie: mixer de bucatarie.
Pregatim ingredientele pentru aceasta reteta: curatam ceapa si framantam branza de vaci cu o furculita, topim untul. Gogosarii ii spalam, ii curatam, scoatem samburii si ii taiem in doua.

Amestecam branza de vaci la mixer, adaugand untul topit.

Cand obtinem o pasta omogenizata, adaugam si ceapa si apoi mararul tocate marunt.

Umplem jumatatile de gogosari cu compozitia de branza cu unt, ceapa si marar.

Asezam ardeii pe un platou si ii ornam cu bucati de ardei sau cu frunze de patrunjel.

Reteta de gogosarii umpluti cu branza de vaci se prepara usor si este ideala pentru un aperitiv rapid.

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive