Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Macaroane cu Branza > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Macaroane cu Branza

Ingrediente: 300 g branza dulce de vaca, jumatate de pachet de macaroane, 2 linguri de zahar, 1 pachet de zahar vanilat, 2 linguri de miez de nuca maruntit.
Timp de preparare: 15 minute.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: strecuratoare mare.

Ingrediente pentru macaroane cu branza

Fierbem macaroanele in apa clocotita cu putina sare, dupa care le punem sub jet de apa rece, ca sa se desprinda.

Macaroane la fiert

Amestecam branza dulce cu zaharul si zaharul vanilat si apoi cu macaroanele fierte. Presaram miezul de nuca tocat si le servim la temperatura camerei.

Macaroane cu branza si miez de nuca

Va dorim pofta mare!

Idei de imbunatatire a acestei retete:

Dupa ce ati fiert macaroanele, intr-un bol separat amestecati 2 oua cu branzica de vaca cat cuprinde, apoi pune amestecul peste macaroane si lasa 10-15 minute pe foc.





Retete Culinare cu Poze    Retete Vegetariene