Reteta ilustrata de Mancarica de Fasole Verde

Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, sare si piper dupa gust, jumatate de kg de fasole verde, ulei pentru prajit, 1 legatura de verdeata, 3 linguri de bulion, 2-3 catei de usturoi.
Preparare:
1. Incingem uleiul in tigaie si calim ceapa tocata marunt, pana cand devine translucida.
2. Fasolea verde se spala, se curata de codite si se taie bucati potrivite, dupa care se adauga in tigaie, peste ceapa.
3. Adaugam bulionul peste fasolea verde, in tigaie.
4. Amestecam mancarea si o potrivim de sare si piper. Tocam usturoiul si il adaugam la mancarica de fasole verde.
5. Cand fasolea este gata, presaram verdeata tocata. Pentru aceasta reteta de mancarica de fasole verde de post putem folosi fie fasole proaspata, fie congelata sau la conserva.

Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete de post