Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Retete pentru Meniul de Paste > 21 martie 2012

Pastele este una dintre cele mai mari sarbatori religioase ortodoxe. Meniul de Pasti este este format din retete traditionale, printre care ouale vopsite, mancarea din miel si pasca sunt cele mai cunoscute. Va propunem cateva modalitati de a pregati meniul de Pasti, cu retete traditionale, dar si cu idei noi de retete internationale.

Reteta de Pasti Oua Vopsite Natural Oua de Pasti Vopsite Natural cu sfecla, ceapa rosie, sau cafea.
Retete Pasti Drob de Miel Aperitive de Pasti Drob de Miel este o reteta nelipsita de pe masa de Paste.
Maruntaie de Miel la Rotisor Maruntaie de Miel la Rotisor - o varianta a unei retete traditionale care se prepara de Paste in Grecia si in tarile Balcanice - kokoretsi. Este o modalitate inedita de a prepara organele de miel: la rotisor, infasurate in prapur.
Reteta de Paste Placinta cu Carne de Miel Aperitive de Pasti Placinta cu Carne de Miel la cuptor, cu foi de placinta facute in casa.
Retete culinare bors de miel Reteta de Bors de Miel cu ceapa verde, stevie si loboda.
Pulpa de Miel la Cuptor Impanata cu Usturoi Pulpa de Miel la Cuptor Impanata cu Usturoi - o reteta clasica de friptura, usor de preparat, care nu poate lipsi din meniul traditional de Pasti.
Reteta de Pasti Miel la Cuptor cu Glazura de Fructe de Padurel Miel la Cuptor cu Glazura de Fructe de Padure se serveste cu bere sau cu vin rosu, acelasi care a fost folosit si la reteta.
Reteta de Paste Stufat de Miel Reteta de Pasti Stufat de Miel este de origine ruseasca, dar a devenit foarte populara pe masa de Paste.
Retete de Pasti Miel cu salata Reteta Greceasca de Miel cu Salata si Sos Fricassee cu zeama de lamaie, nelipsita din retetele grecesti.
Reteta de Pasca Reteta Traditionala de Pasti Pasca cu Branza se serveste de Pasti in loc de paine.
Reteta desert cozonac Reteta de Cozonac traditional, cu stafide si bunatati, pentru desert.





Retete Culinare cu Poze