Reteta ilustrata de Mic Dejun pentru Incepatori

Timp de preparare: 10 minute.
Ingrediente pentru 2 portii: 2 oua, branza telemea, pate de ficat, miere de albine, iaurt, paine.
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera pentru oua, razatoare si cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
Preparare:
1. Preparam ouale ochiuri pe aragaz, in putin ulei incins, apoi le scoatem cu o spumiera pe farfurie si dam branza telemea pe razatoarea de bucatarie pana acoperim ouale. Taiem doua felii de paine si le ungem una cu pate de ficat si cealalta cu miere de albine.
2. Mierea de rapita este de culoare alba si are consistenta untului. Este foarte hranitoare si are o aroma deosebita. Se intinde usor pe paine, fara sa curga, fiind un deliciu la micul dejun.
3. Taiem o rosie felii pe farfurie si alaturi asezam un pahar de iaurt. Acest mic dejun se prepara in mai putin de 10 minute, este hranitor si consistent, oferind reursele de energie necesare la inceputul zilei.

Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Incepatori