Reteta ilustrata de Omleta cu Sunca si Branza

Timp de preparare: 10 minute.
Ingrediente pentru 2 portii: 2 oua, branza telemea, sunca, sare, piper, 2 rosii, 2 castraveti, ulei.
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera, cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
Preparare:
1. Mai intai spargem oale si le batem cu furculita intr-un castron potrivit. Adaugam sunca si branza taiate cubulete si le amestecam cu oale batute.
2. Turnam compozitia in tigaie, in uleiul incins si avem grija sa se prajeasca pe toate partile. Putem intoarce omleta intreaga cu o spumiera sau o putem taia bucati pe care sa le intoarcem, pentru a nu ramane cruda in partea din mijloc.
3. Scoatem omleta pe o farfurie si o ornam cu felii de rosii si rondele de castraveti. O servim la micul dejun, fiind o reteta rapida si usoara.

Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Incepatori