Reteta ilustrata de Ostropel de Porumbei

Ingrediente pentru doua portii: doi porumbei intregi, 1 ceapa, 4 rosii mari, 1 capatana de usturoi, ulei, sare, piper dupa gust.
Preparare:
1. Mai intai fierbem porumbeii. Astfel carnea se va fragezi si nu va trebui sa o prajim foarte mult. Scoatem porumbeii din oala in care au fiert si in scurgem intr-o strecuratoare.
2. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei pana devine translucida.
3. Adaugam si porumbeii fierti intregi in tigaie, peste ceapa si ii rumenim usor.
4. Adaugam rosiile taiate felii subtiri.
5. Tocam si usturoiul si il adaugam in tigaie. Presaram sare si piper dupa gust.
6. Ostropelul de porumbei este gata cand carnea este frageda. Acest fel de mancare se serveste cu mamaliga calda sau cu paine proaspata.

Va dorim pofta mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Mancaruri