Retete de Salate
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Salata Greceasca > 06 iulie 2012

Ingrediente: 1 ceapa, 1-2 castraveti, 1 ardei rosu, 2 rosii, 100 grame de masline, ulei de masline, 200 grame de branza feta de capra
Timp de preparare: 30 de minute
Ustensile de bucatarie: gratar sau o tigaie de teflon sau de fonta. reparare:
Spalam si curatam legumele: castravetii, ardeii, rosiile si ceapa.

Ingrediente pentru salata greceasca

Taiem ceapa felii subtiri si o frecam cu uleiul de masline intr-un castron.

Ceapa cu ulei

Taiem celelalte legume cubulete si le amestecam in salata greceasca. La urma adaugam si maslinele.

Legume pentru salata greceasca

Branza feta de capra este o specialitate greceasca foarte apreciata, usor untoasa si deosebit de gustoasa. Se gaseste si la noi in magazinele alimentare, la raionul de branzeturi. Dar, daca ne place alt tip de branza, o putem folosi - telemea de vaca, de exemplu.

Branza feta de capra

Taiem branza bucati mari si o asezam pe gratar sau intr-un vas de fonta incins doar cateva minute, atat cat sa se formeze o crusta subtire pe desupra. Nu o lasam sa se topeasca.

Branza feta la gratar

Adaugam bucatile de branza feta deasupra salatei.

Sugestie de prezentare pentru salata greceasca

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Salate