Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Supa de Post cu Sfecla > 16 noiembrie 2011

Reteta tiparibila de Supa de Post cu Sfecla

Timp de preparare: 40 de minute
Ingrediente: 1 ceapa, 1 sfecla de marime medie, 2-3 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 2 cartofi, 1 dovlecel, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust.
Electrocasnice:aragaz
Preparare:
Mai intai spalam bine si curatam legumele.

Ingredientele pentru supa de post cu sfecla

Tocam legumele cubulete si le punem la fiert, mai intai ceapa, apoi telina, radacina de patrunjel, morcovii si sfecla, deoarece acestea au nevoie de mai mult timp de fierbere. Dupa 10 minute adaugam si cartofii, iar la urma dovlecelul.

Tocam legumele pentru supa de post cu sfecla

Cand toate legumele sunt fierte, adaugam sare, piper sau alte condimente dupa gust, inchidem aragazul si presaram patrunjelul verde tocat marunt. Putem adauga si un strop de ulei de masline, pentru gust.

Supa de sfecla este gata

Este o supa de radacinoase, hranitoare si dietetica, ce se serveste calda.
Va dorim pofta mare!

Idei de imbunatatire a acestei retete:

Super! poate fi inbunatatita cu ceva fideluta de varza proaspata!





Retete Culinare cu Poze    Retete de Post