Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Tocanita de Ciuperci Cu Carne de Vita > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Tocanita de Ciuperci Cu Carne de Vita

Ingrediente: 300 g carne de vita, 1 dovlecel, 4-5 ciuperci mari, 4 morcovi, 3 cepe, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de bulion, 1 legatura de verdeata, un praf de sare, 4 catei de usturoi, 1 ardei gras.
Preparare:
Curatam ciupercile, legumele si verdeata. Carnea se fierbe mai intai intr-o cratita cu apa, deoarece carnea de vita este mai tare si are nevoie de mai mult timp pentru a se fragezi.

Ingrediente pentru tocanita de ciuperci cu carne de vita

In timp ce carnea fierbe, tocam legumele si ciupercile.

Legume tocate pentru tocanita

Cand carnea s-a inmuiat, adaugam peste ea ceapa si morcovul, apoi ardeiul si dovlecelul. Daca este nevoie, mai punem un pahar cu apa, astfel incat legumele sa aiba loc sa fiarba inabusit.

Tocanita in tigaie

La urma adaugam ciupercile si patrunjelul tocat, dupa care bulionul si uleiul de masline. Cand toate legumele au fiert, pregatim usturoiul, tocat marunt cu cutitul.

Usturoiul pentru tocanita de ciuperci

Adaugam usturoiul la tocanita dupa ce am inchis aragazul, pentru a pastra aroma. Presaram sare si alte condimete, dupa gust.

Adaugam usturoiul la tocana

Tocanita astfel preparata, fara a praji ingredientele, este un fel de mancare sanatos si gustos.

Tocanita de ciuperci cu carne de vita este gata

Pofta Mare!

Idei de imbunatatire a acestei retete:

Nu adaugam apa, adaugam zeama de la carne.





Retete Culinare cu Poze    Mancaruri